Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Trailer για το τέταρτο επεισόδιο του Batman: The Enemy Within

*
Σίγουρα πριν διαβάσετε το παρόν, είχατε ένα κενό καθώς ναι μεν η Telltale είχε ανακοινώσει την έλευση του τέταρτου επεισοδίου του Batman: The Enemy Within, όμως έλειπε το επίσημο trailer, κάτι που "διορθώθηκε" σήμερα. Πρόκειται για το πρότελευταίο επεισόδιο της σεζόν και πολλά πράγματα φαίνεται ότι ξεκαθαρίζουν. Πρώτα απ' όλα, ο Batman έχει χάσει την κάλυψή του, οπότε θα πρέπει να παλέψει εναντίον της Pact, μιας ομάδας κακοποιών της πρώτης γραμμής του υπόκοσμου, όπως οι Harley Quinn, The Joker (που στη σειρά ονομάζεται John Doe), Bane και Mister Freeze. Ταυτόχρονα πρέπει να ασχοληθεί και με την υπόθεση της Amanda Waller, που ηγείται μιας μυστηριώδους οργάνωσης με αβέβαιες προθέσεις. Το What Ails You όπως είναι το όνομα του τέταρτου επεισοδίου, θα είναι διαθέσιμο από 23 Ιανουαρίου, για PC, PlayStation 4, Xbox One, iOS και Android. Παρακάτω το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*